DOBRODoŠLI U BLC

 

Sve tretmane u našoj ordinaciji radi dr. Tamara Vasić-Bundalo, renomirani stručnjak sa višegodišnjim iskustvom.  Prilikom tretmana koriste se najkvalitetniji  registrovani preparati, a efekat koji se postiže je  svež i prirodan izgled.  Lekarski pregled i konsultacije su besplatni.
 

Pozovite odmah 011  319 02 59 i zakažite vaš pregled.

 

 

 

Akcija u BLC tokom decembra 2018. Popust na hijaluronske filere (svih vrsta).

AKCIJA U februaru

 

Akcija meseca! Mezoniti do kraja februara 80 EUR pakovanje od 10 kom
Tretman koji radim skoro svaki dan, čarobni efekti, prezadovoljni pacijenti! Najprirodniji lifting i dugotrajni rezultati!

 

Saznajte više

 

 

 

 

 

HIJALURONSKI FILERI

 

Hijaluronska kiselina je polisaharid, sastavni deo vezivnog tkiva. Ima veliku moć upijanja vode i održava hidriranost kože.
 

Sa godinama se količina hijaluronske kiseline u koži prirodno smanjuje što pospešuje nastanak bora. Kada se pomoću iglica aplikuje u kožu podstiče stvaranje kolagena i upija vodu, tako da posle 2-3 tretmana efekat duže traje, koža lepše izgleda, hidrirana je i sporije stari. Sem što su bore manje vidljive takođe se i prevenira dalje gužvanje i boranje lica na tom mestu.

 

Saznajte više

3d mezoniti

 

U svetu se tretman mezonitima radi godinama, kod nas tek polako dolazi kao nova atraktivna i efikasna metoda nehirurškog lifinga i podmlađivanja.
 

Biorazgradive niti tanke samo 0,1mm se unose pomoću iglica različite dužine i promera, izazivaju reakciju potkožnog tkiva koja dovodi do lifting efekta i poboljšanja tonusa kože. Niti se potpuno apsorbuju za 6 meseci a efekat traje i do dve godine. Neželjeni efekti su eventualno blagi otok i možda poneki hematom.


Saznajte više

Botox

 

Botox je tretman prvog izbora koji se preporučuje ako vam smetaju mimične bore u gornjem delu lica kao što su bore u regiji čela, uspravne bore između obrva ili bore smejalice oko očiju. Takođe ukoliko u predelu pazuha postoji prekomerno znojenje, može se veoma efikasno tretirati Botoxom zbog njegovog blokirajućeg dejsva na lučenje znoja.

Tretman je veoma efikasan, rezultati su vidljivi nakon 10-15 dana i traju 4-6 meseci. Može se ponoviti nakon 5-6 meseci.

Saznajte više